Kultura

VIDEO: Najavljen Shakespeare Festival

Najavni video novog kulturnog projekta Dubrovnik Shakespeare Festivala prikazan je u večernjim satima subote u Dvorani Visia.

Riječ je, podsjetimo, o festivalu koji će se u Dubrovniku održati od 30. travnja do 06. svibnja.

U suradnji s Kinematografima Dubrovnik, promotivni video Festivala prikazan je tijekom pauze izravnog prijenosa premijere opere Začarani otok iz Metropolitan opere.

Kako se navodi u priopćenju za medije prikazivanjem promotivnog filma predstavljen je vizualni identitet i preliminarni program Festivala. U svojoj debitantskoj godini Dubrovnik Shakespeare Festival donosi uzbudljive izvedbe priznatih domaćih i međunarodnih umjetnika, kao i obrazovni program za domaće i gostujuće učenike. Program Festivala sadrži 3 dramske izvedbe i jednu rock operu.

Promotivni film Dubrovnik Shakespeare Festivala može se pogledati na http://www.youtube.com/watch?v=HhZGjSOpYLI na hrvatskom jeziku te na engleskom na http://www.youtube.com/watch?v=2M7Kx4TgQ84.

Pročitajte još

[‘KRVAVA SVADBA’] Poetski stilizirani jezik Federica Garcíe Lorce prvi put na Igrama

Dulist

Suzvučje sjajnih ansambala Antiphonus i Concerto dei venti očaralo Dvor

Dulist

[ČAROLIJA ZA DJECU!] Premijera glazbeno-scenskog djela Čudesna šuma na Lovrjencu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija