Grad

Veleposlanik Republike Koreje Won-sup Park kod gradonačelnika Frankovića

Veleposlanik Republike Koreje Won-sup Park kod gradonačelnika Frankovića

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas veleposlanika Republike Koreje u Republici Hrvatskoj Njegovu ekselencije Won-sup Parka s kojim je razgovarao o mogućnostima unapređenja turističke suradnje između Dubrovnika i Republike Koreje.

Veleposlanik Won-sup Park iskoristio je priliku kako bi gradonačelniku Frankoviću i njegovom timu čestitao na pobjedi i preuzimanju vodeće funkcije u Gradu ističući kako mu ovo nije prvi posjet Gradu Dubrovniku te da se nada nastavku suradnje, ali i pokretanju zajedničkih projekata.

Gradonačelnik Franković istaknuo je kako Republika Koreja značajno tržište s kojim Grad Dubrovnik želi ostvariti prijateljske i poslovne odnose, a posebno ako se uzme u obzir da je posljednjih godina primjetan porast broja gostiju iz Republike Koreje.

Tijekom prijema, veleposlanik Park iskazao je želju korejske strane za dodatnim ulaganjima u razvoj i proširenje turističke ponude u Dubrovniku i Hrvatskoj, ali i zajedničkom djelovanju na promociji Dubrovnika u Republici Koreji.

Gradonačelnik Franković pozdravio je iskaz interesa za suradnjom i ulaganjima na području turizma te drugim aktivnostima čiji je cilj jačanje već dobre suradnje između Dubrovnika i Republike Koreje.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist