DuList IN

Večeras počinje Festival svjetla ‘Lumiart’, djeci će biti posebno zanimljiv Knežev dvor!

U četvrtak, 3. studenoga s početkom u 18.30 sati ispred Palače Sponza se otvara Festival svjetla LUMIART 2022. Festival započinje dvjema projekcijama na Sponzi, a nakon toga će uslijediti i projekcije na ostalim festivalskim lokacijama – Katedrali, Onofrijevoj fontani, duž Straduna, ispred i iza Kneževa dvora.

Upravo je lokacija Kneževa dvora najzanimljivija za djecu. Naime, tamo će najmlađi i oni koji se tako osjećaju, moći uživati u interaktivnim svjetlosnim instalacijama.

-Također koristimo priliku obavijestiti naše sugrađane da će od 18 do 23 sata biti ugašena javna gradska rasvjeta na spomenutim lokacijama jer je za projekcije potreban potpuni mrak – istaknuli su organizatori.

Iako je planiran kao dvodnevno događanje, zbog najavljenih izrazito nepovoljnih vremenskih prilika u petak, 4. studenoga, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže večeras jer će u slučaju jake kiše projekcije biti otkazane. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Foto: PR LUMIART 2022

Pročitajte još

Pjevač grupe ‘Pravila igre’ zaprosio djevojku u Dubrovniku

Dulist

[FOTO/VIDEO] VRIJEME DOBRE ZABAVE JE POČELO Pravila igre otvorila Advent na Vojnoviću

Zvonimir Pandža

[FOTO] U Uvali je sve spremno za blagdanske radosti – čekaju vas klizalište, vlakić, vilenjaci…

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija