Zanimljivosti

Valamar traži animatore

Turistička grupacija Valamar u sezoni 2012. zapošljava 50-ak mladih, komunikativnih ljudi na poslovima animatora u hotelima, kampovima i apartmanskim naseljima u Istri, Krku, Pagu i Dubrovniku.

U osam hrvatskih gradova u razdoblju od 18. siječnja do 3. veljače održat će se audicije za sve zainteresirane kandidate. Audicija u Dubrovniku planirana je za 24. siječnja u 10 i 13 sati u prostorima Dubrovnik – Babin kuka na adresi Dr. Ante Starčevića 45. Kako navode iz Valamara traže se komunikativne osobe od 18 do 35 godina, koje dobro vladaju barem jednim stranim jezikom, a odlikuje ih kreativnost, uslužnost, snalažljivost i vještine rada u timu.

Nakon audicije novi Valamarovi animatori u ožujku prolaze specijalizirane seminare, kako bi od svojih iskusnijih kolega i trenera naučili poslove animatora te se što bolje pripremili za turističku sezonu, koja počinje već krajem ožujka. U Valamaru svake sezone radi ukupno 130 animatora na programima dječje, sportske, dnevne i večernje animacije.

– Zanimljiv je podatak da se u ovoj grupaciji, unatoč snažnoj konkurenciji, posljednjih godina bilježi visok postotak povrata animatora, iznad 50 posto, što je izvrstan trend imajući u vidu sezonski karakter posla i najčešće studentski status animatora. Rezultat je to kvalitetnog odnosa prema zaposlenicima, pozitivne radne atmosfere i općenito uvjeta rada u grupaciji Valamar – navode iz Valamara.

Pročitajte još

Radioklub Dubrovnik sudjelovao na prestižnom svjetskom natjecanju radioamatera

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘KAKO NE BI OPET POSTALI NEZNANCI’ Druženje GO UHDDR Grada Dubrovnika i njihovih suboraca na Tireni

Dulist

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija