Aktualno

UOČI HODA ZA ŽENE Druženje s organizatorima Women’s Bank Walk-a

UOČI HODA ZA ŽENE Druženje s organizatorima Women's Bank Walk-a

Uoči simboličkog hoda za žene, Women’s Bank Walk-a, koji se održava u nedjelju, 15. rujna u 18 sati ispred Sponze, organizatori i sudionici ove su se subote susreli u Uvali Lapad na međusobnom druženju.

Druženju su prisustvovali brojni blogeri iz deset različitih zemalja koji će popratiti i sam događaj te lokalni mediji.
Svojevrsne domaćice bile su Reeta Meriläinen, bivša predsjednica upravljačke skupine Women’s Bank-a, te prva sportska novinarska u Finskoj i bivša glavna urednica najvećih finskih novina Helsingin Sanomat, Rosa Vanhanen, konzulica u finskom veleposlanstvu u Zagrebu te Victoria Ogresta, organizatorica događaja u Dubrovnika. Inače, Reeta će otvoriti ovogodišnji Women’s Bank Walk. Rosa Vanhanen u Zagreb je došla prije godinu dana iz Teherana, ali je 20 godina zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova. Većinu vremena radila je u raznim veleposlanstvima širom svijeta.

Inače, ovaj je događaj namijenjen sakupljanju sredstava za poboljšanje kvalitete života žena u nerazvijenim zemljama u smislu obrazovanja i usavršavanja znanja. Sudionicima će se tijekom simbolične šetnje Stradunom dijeliti kartice s podacima za uplatu donacija te će se svi koji žele moći pridružiti hodu.

Kako je izgledalo druženje u Uvali pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist