AktualnoUrednički izbor

ULAŽU OGROMNE NAPORE ZBOG DJECE Ovo je javna zahvala svim našim pedijatricama

ULAŽU OGROMNE NAPORE ZBOG DJECE Ovo je javna zahvala svim našim pedijatricama

Pregovori su još u tijeku, ali se nadamo vrlo skoro da će se riješiti dolazak pedijatra u ordinaciju Mokošica kao i u ordinaciju u DOC-u koja je od 31. prosinca službeno bez vodećeg liječnika – ističe za DuList Branko Bazdan, ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik. S njime smo kratko prokomentirali stanje s pedijatrima na našem području. Blistavo nije, ali iz Doma zdravlja Dubrovnik ulažu ogromne napore u popravak, kako je istaknuto poviše, ove situacije.

– Djeca iz Župe dubrovačke kao i sa područja Konavala imaju stalne liječnice pedijatrice – Konavle dr. Nadu Marković, a Župa dubrovačka dr. Ivanu Domić. Područje grada je u nedostaku pedijatara gdje su ostale samo dvije pedijatrice u mreži, ali se nadamo vrlo skorom pronalasku rješenja – ističe dalje Bazdan uz jednu važnu napomenu.

– Naše liječnice pokušavaju zadovoljiti potrebe svih ordinacija dodatnim radom u ordinacijama Mokošice i u DOC-u, a uz tri pedijatrice zaposlene u Domu zdravlja Dubrovnik veliku pomoć pruža doktorica Horović koja je sa svojom ordinacijom u koncesiji – naglašava dalje ravnatelj Bazdan.

– Iskoristio bih priliku i javno se zahvalio svim pedijatricama –  dr. Nadi Marković, dr. Vjeri Žuvela, dr. Ivani Domić te doktorici Sonji Horović na izuzetnim naporima koje ulažu u održavanju kontinuiteta zdravstvene zaštite djece na našem području – zaključuje naš sugovornik na ovu temu. Vjerujemo kako će 2023. za pedijatriju na našem području biti itekako ‘svjetlija’! Potrebno je samo malo strpljenja, što – znamo, nije lako – no rješenje je na vidiku.

MNJB

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist