Grad

Ulaznice za Dubrovačke ljetne igre dostupne u Festivalskoj palači

Ulaznice za Dubrovačke ljetne igre dostupne u Festivalskoj palači

Ulaznice za 70 dramskih, glazbenih i plesnih događanja na programu 74. Dubrovačkih ljetnih igara od danas su dostupne na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja će do 1. srpnja biti otvorena svakim danom od 10 do 18 sati, javljaju iz Igara.

-Ove festivalske sezone ponovno je omogućen popust od 30 posto za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije na sve izvedbe uz predočenje osobne iskaznice i to isključivo na lokalnoj prodaji Dubrovačkih ljetnih igara. Isto tako, stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije mogu ostvariti dodatnih 10 posto popusta pri plaćanju Mastercard ili Maestro karticom, što osigurava jedinstven popust od 40 poso. Navedeni popust primjenjiv je na maksimalno 2 ulaznice po izvedbi – navode iz Igara.

Kupnjom ulaznica za dvije dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10 posto na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi. Jednodnevni DU PASS kupcima omogućuje 10 posto popusta, trodnevni 30 posto te sedmodnevni 50 posto za dvije ulaznice po izvedbi.

Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10 posto popusta, a za iznose iznad 70 eura omogućeno je obročno plaćanje.

-Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara putem e-mail adrese sales@dubrovnik-festival.hr te telefonski na broj (020) 326 123 – ističu.

Pročitajte još

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist

Može li Viktorija Knežević pronaći garsonijeru u Gružu za 300 eura?

Dulist.hr