Sport

U tijeku su upisi u Plivački klub Jug

U tijeku su upisi u Plivački klub Jug. Iz kluba pozivaju svu zainteresiranu djeca, posebno onu rođenu 2013. i 2014., da tijekom rujna dođu na testiranje i priključe se radu kluba u jednom od ponuđenih programa.

Testiranja novih članova i upisi u Plivački klub Jug vršit će se sve do kraja rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom u 16 h na bazenu. Da bi se izbjegle gužve, svi koji se žele upisati trebaju se prvo najaviti te će dobiti termin u kojem mogu doći. Ulaz je s donje strane bazena – sa strane od Tommy-a, odnosno bivšeg kolodvora. Roditelji i djeca ne ulaze sami na bazen, već čekaju trenere koji će ih uvesti i dati potrebne smjernice.

Na testiranje znanja plivanja roditelji trebaju ponijeti masku, a djeca kupaće i ručnik.

Za upis u grupu RIBICE (5-6 godina) ili u PLIVAČKU ŠKOLU (6-8 godina) potrebno je znati samostalno se održavati u velikom bazenu.

Informacije su dostupne na: http://www.pkjug.hr/, a odgovori na upite mogu se dobiti na pkjugdubrovnik@gmail.com , ili na 357-022 (tajništvo, 09-16h).

Pročitajte još

ČESTITKE FATOVIĆU Barakude izgubile od Australaca

Dulist

FOTO Štrumpfovi podignuli pokal na Mihajlu!

Dulist

EUROPA KUP ‘Pituri’ putuju u Austriju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija