Sport

EUROPSKI PROJEKT Du Motion ide dalje usprkos koronavirusu!

Predstavnici sedam zemalja okupljenih u europski projekt ‘Du Motion’ čiji je cilj edukacija volontera u organizaciji nacionalnih i međunarodnih sportskih natjecanja, održali su drugi transnacionalni radni sastanak projektnog tima te najavili nastavak planiranih aktivnosti. Prvobitno planiran u lipnju, sastanak se zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa i otežanih međunarodnih putovanja, umjesto u Švedskoj, održao online.

Sastanku su prisustvovali svi partneri uključeni u projekt, a to su, pored dubrovačkog Du Motiona kao predstavnika Hrvatske, organizacije iz Belgije, Bugarske, Italije, Poljske, Švedske i Turske.

Projekt koji se financira sredstvima osiguranim kroz program Europske unije Erasmus+: Sport u iznosu od gotovo 300 tisuća eura, trenutno je u fazi razvoja modula koji će se koristiti za edukaciju volontera. Pred sudionicima je razrada svih zadataka koji je potrebno odraditi tijekom organizacije sportskog događaja, u čemu će ih, kao odgovorni za ovu fazu projekta, nadzirati bugarski (BDSA) i turski (KARGENC) partneri.

Sljedeći planirani sastanak zakazan je u studenom kada će se, na temelju pripremljenih modula, definirati program i način odvijanja edukacije volontera.

Pročitajte još

JUGAŠIMA SREBRO Zadar bolji u finalu Kupa Hrvatske

Dulist

Ana Konjuh uspješno otvorila američku turneju

Dulist

PETERCIMA DO FINALA Kadeti VK Jug Ao savladali Primorje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija