Sport

EUROPSKI PROJEKT Du Motion ide dalje usprkos koronavirusu!

Predstavnici sedam zemalja okupljenih u europski projekt ‘Du Motion’ čiji je cilj edukacija volontera u organizaciji nacionalnih i međunarodnih sportskih natjecanja, održali su drugi transnacionalni radni sastanak projektnog tima te najavili nastavak planiranih aktivnosti. Prvobitno planiran u lipnju, sastanak se zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa i otežanih međunarodnih putovanja, umjesto u Švedskoj, održao online.

Sastanku su prisustvovali svi partneri uključeni u projekt, a to su, pored dubrovačkog Du Motiona kao predstavnika Hrvatske, organizacije iz Belgije, Bugarske, Italije, Poljske, Švedske i Turske.

Projekt koji se financira sredstvima osiguranim kroz program Europske unije Erasmus+: Sport u iznosu od gotovo 300 tisuća eura, trenutno je u fazi razvoja modula koji će se koristiti za edukaciju volontera. Pred sudionicima je razrada svih zadataka koji je potrebno odraditi tijekom organizacije sportskog događaja, u čemu će ih, kao odgovorni za ovu fazu projekta, nadzirati bugarski (BDSA) i turski (KARGENC) partneri.

Sljedeći planirani sastanak zakazan je u studenom kada će se, na temelju pripremljenih modula, definirati program i način odvijanja edukacije volontera.

Pročitajte još

Kakva utakmica! Dubrovčani slave pobjedu Vatrenih!

Dulist

DRAMA U UTAKMICI S JAPANOM Hrvatska je među osam najboljih na svijetu!

Dulist

Dramu u Katru iz svečane lože prati i premijer Plenković sa sinom Mariom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija