Županija

U SAMOM VRHU Ovo su najbolji nastavnici našeg grada i županije

U SAMOM VRHU Ovo su najbolji nastavnici našeg grada i županije

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, a u povodu Svjetskog dana učitelja u srijedu, 5. listopada 2022. godine, održat će se svečanost na kojoj će prof. dr. sc. Radovan Fuchs dodijeliti priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim radnicima.

Imena dobitnika nalaze se na sljedećoj poveznici. Što se tiče naše županije i grada, imamo se kime podičiti!

Nikolina Bubica iz OŠ Mokošica, s kojom je DuList radio razgovor, nagradu je osvojila, među ostalim, zbog mentorstva učenicima na državnoj razini, autorstva i suautorstva priručnika i digitalnih obrazovnih sadržaja, uz to za koordiniranje projekta na državnoj razini, koordiniranje međunarodnog projekta u trajanju dvije godine, uređivanje školske mrežne stranice, organizaciju javnog događaja u školi, sudjelovanje u istraživanju na državnoj razini…

Tonka Brailo iz OŠ Ivana Gundulića nagrađena je zbog održanih predavanja na županijskoj razini, objavljivanja otvorenih obrazovnih sadržaja i rada na unaprijeđenju sustava obrazovanja.

Martina Glučina, profesorica u u Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi u Opuzenu i u Srednjoj školi Metković, Svjetlana Bebić iz Gimnazije Metković, Antonela Dragobratović iz Gimnazije Metković, Ivana Bašić iz OŠ Opuzen te Josip jelčić, nastavnik njemačkog jezika u Srednjoj školi u Opuzenu te OŠ Gradac ostali su nagrađeni, a svima upućujemo čestitke!

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist