Aktualno

U AMERIČKOJ LUCI Pogledajte štetu na brodu AP Revelin nakon sudara s nizozemskim ‘Damgrachtom’

Dubrovačka brodarska kompanija Atlantska plovidba d.d. obavijestila je proteklog ponedjeljka kako je brod AP Revelin pri izlasku iz luke Port Arthur pretrpio udar drugog broda uz značajnu materijalnu štetu, a bez ljudskog stradanja i bez posljedica po okoliš. Naveli su tada kako je u tijeku utvrđivanje štete i okolnosti koje su dovele do sudara.

-Uslijed ovog događaja bit će neophodan sveobuhvatni pregled i popravci što će uzrokovati značajan gubitak iskoristivog vremena broda – naveli su iz Atlantske plovidbe, a američka Obalna straža objavila je fotografije razmjera štete kako na brodu AP Revelin tako i na teretnom brodu Damgracht koji je plovio pod nizozemskom zastavom. Damgracht, koji je u trenutku nesreće prevozio cement, je pretrpio štetu na pramcu, dok je AP Revelin pretrpio znatno ozbiljniju štetu. Hrvatski brod je prevozio drvnu građu, piše portal gCaptain.

Foto: U.S. Coast Guard/gcaptain.com/

Pročitajte još

BUDITE NA OPREZU Ako dobijete ovakav e-mail, odmah ga izbrišite!

Dulist

CRNOGORSKI POVJESNIČAR PROF. DR. SC. BOBAN BATRIČEVIĆ Milatović je hibrid velikosrpstva i populizma!

Barbara Đurasović

PRVA OD ŠEST U Dubrovnik uplovila brza brodica hitne službe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija