Politika

Torić podnio ostavku na članstvo u HSLS-u

Marino Torić podnio je ostavu na članstvu u HSLS-u revoltiran priopćenjem koje je vodstvo dubrovačkog HSLS-a jutros uputilo medijima.

Sve vezano uz Zakladu Blaga djela i proširenje dnevnog reda točkama o razrješenju, odnosno imenovanju novog Upravnog vijeća Zaklade. U priopćenju je, naime, pisalo kako se Torić danas neće izjašnjavati o tim točkama prije nego se o istom izjasni nadležno Ministarstvo. Takav način komunikacije nekorektan je, tvrdi Torić prema koalicijskim partnerima u Gradskom vijeću.

– Način na koji se odlučilo praviti pritisak na koalicijskog partnera nekorektan je, neodgovoran i nezreo. Za pritisak je bilo vremena. Donijeti takvu odluku 20 sati prije sjednice je neozbiljno i neodgovorno – rekao je Marino Torić, dodavši kako ne želi biti dio nečega gdje je povjerenje dovedeno u pitanje.

– Ovaj nož u leđa trebalo je najaviti ranije i iza toga čvrsto stajati. Ne želim biti sudionikom politike bez obraza – rekao je Torić, koji je od danas u Vijeću nezavisni vijećnik.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija