Politika

Torić podnio ostavku na članstvo u HSLS-u

Torić podnio ostavku na članstvo u HSLS-u

Marino Torić podnio je ostavu na članstvu u HSLS-u revoltiran priopćenjem koje je vodstvo dubrovačkog HSLS-a jutros uputilo medijima.

Sve vezano uz Zakladu Blaga djela i proširenje dnevnog reda točkama o razrješenju, odnosno imenovanju novog Upravnog vijeća Zaklade. U priopćenju je, naime, pisalo kako se Torić danas neće izjašnjavati o tim točkama prije nego se o istom izjasni nadležno Ministarstvo. Takav način komunikacije nekorektan je, tvrdi Torić prema koalicijskim partnerima u Gradskom vijeću.

– Način na koji se odlučilo praviti pritisak na koalicijskog partnera nekorektan je, neodgovoran i nezreo. Za pritisak je bilo vremena. Donijeti takvu odluku 20 sati prije sjednice je neozbiljno i neodgovorno – rekao je Marino Torić, dodavši kako ne želi biti dio nečega gdje je povjerenje dovedeno u pitanje.

– Ovaj nož u leđa trebalo je najaviti ranije i iza toga čvrsto stajati. Ne želim biti sudionikom politike bez obraza – rekao je Torić, koji je od danas u Vijeću nezavisni vijećnik.

Pročitajte još

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović

[IZBORI 2024.] RIKI MILUN, KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA ‘Građani prvi put imaju za koga glasati’

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Dulist