Politika

TOLIĆ DOBROSLAVIĆU Još sam u menadžmentu Zračne luke Dubrovnik premda mi otvoreno prijetite poslom

TOLIĆ DOBROSLAVIĆU Još sam u menadžmentu Zračne luke Dubrovnik premda mi otvoreno prijetite poslom

Nezavisni kandidat za župana Roko Tolić uputio je reakciju na istup župana Nikole Dobroslavića, a koji je pak reagirao na njegov jučerašnji istup na temu javne nabave za Centar za gospodarenje otpadom.

Reakciju donosimo u nastavku:

-Dragi gospodine Dobroslavić, hvala vam na ovome „mladi kolega“. Neću to shvatili kao patroniziranje jer ja jesam budući župan pa sam tako doista i Vaš kolega. A što se tiče ovoga mladi… Ja jesam puno mlađi od Vas, u naponu snage i najboljim godinama.

Podsjetit ću Vas da sam još uvijek u menadžmentu Zračne luke Dubrovnik (premda mi otvoreno prijetite poslom) te da Zračna luka Dubrovnik ove godine nije zapošljavala sezonske radnike zato što uslijed pandemijskog efekta pada prometa za njima, na žalost, još nije bilo potrebe.

No, niti želim niti hoću uvlačiti u kampanju najbolje poduzeće koje sam stvarao i u koje sam utkao puno uspjeha zajedno sa stotinama stalnih i sezonskih radnika. Čak i kao župan imat ću otvorene i sasvim zakonske mogućnosti da aktivno doprinosim boljitku aerodroma. Samo….ja znam i stalo mi je, a Vi?

Iznosite lažne iznose i lažne štete, pri tom ne znajući kad se nešto dogodilo, zašto i s čijom odgovornosti.

Daljnjih aluzija na Vaša promišljanja o oličenjima poštenja ću se suzdržati. Imam svoj odgoj, moral i obzir prema javnosti – poručio je Tolić Dobroslaviću. 

Izbori 2021.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist