Zanimljivosti

SVINGERSKI CRUISER Azamara u Dubrovniku, cijena boravka i do 30 tisuća dolara po kabini

svingerski kruzer2

Azamara Journey po svemu je neobičan cruiser, a Dubrovčanima jako dobro poznat. Naime, nije mu prvi put da uplovljava u naš akvatori, a poznat je i kao – svingerski brod, koji je doveo i ovaj put nekoliko stotina svingera u Grad.

Brod je jučer, navodi Index, bio u Šibeniku, a osim hrvatskom, krstari talijanskom i crnogorskom obalom, pa je tako u planu putovanje i u Kotor. Na stranicama organizatora putovanja, kompanije Original Group, vidljivo je kako se cijene za luksuzne dvokrevetne kabine kruzera Azamara Journey, koji plovi pod brendom Desire, kreću i do 30.000 američkih dolara.

Na brodu se održavaju tematske večeri, erotske radionice i raznovrsne senzualne zabave, ali se potrebno pridržavati kućnog reda. To znači da na putovanju mogu sudjelovati jedino parovi, a bez odjeće smiju biti samo u za to određenim prostorijama. Za slobodniju zabavu namijenjene su sobe. Fotografiranje i snimanje videa na područjima na kojima putnici smiju biti bez odjeće je strogo zabranjeno.

Kruzer iste grupe posjetio je Hrvatsku 2015. godine, kada je bio usidren kod Lokruma, a Dubrovčani su goste opisali kao imućne i pristojne.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. U rodnom Dubrovniku umro prosvjetiteljski pisac Tomo Bassegli

Dulist

Goran Milić oduševljen cijenama u kafiću u Slanome

Dulist

KUĆA BUKOVAC Započela Mala kazališna radionica pod vodstvom Nikše Butijera

Dulist