Zanimljivosti

BRZA LJUBAV – TOKSIČAN ISHOD Znate li koji horoskopski znakovi se najbrže zaljubljuju?

BRZA LJUBAV - TOKSIČAN ISHOD Znate li koji horoskopski znakovi se najbrže zaljubljuju?

Neki horoskopski znakovi nepopravljivi su romantičari i skloni brzom zaljubljivanju, međutim, brza ljubav ne donosi uvijek dugu sreću. Iako se brzo zaljube, brzo pokažu i neke neprivlačne osobine. Ako ste opčinjeni nekime, možda imate posla s ovim horoskopskim znakovima.

RIBE

Često ih opisuju kao znak ljubavi, a beznadni su i koketni romantičari koje privlači tjelesna ljepota. Ako vas je osvojila osoba u znaku Riba obasipat će vas ljubavlju – ali ne samo vas! Ribe mogu biti posesivne i ljubomorne, a zbog velike potrebe za ljubavlju, ponekad je šire i izvan veze.

VAGA

Kada god pogledate Vagu, vjerojatno ćete primijetiti njen zavodljiv pogled zbog kojeg uvijek djeluje zaljubljeno. Zbog Vage ćete se osjećati kao da ste najposebnija osoba na svijetu. Ali ne dajte da vam se pomiješaju kockice u glavi i da vam osoba u znaku Vage pomuti razum – ipak ne koketira s vama, samo je “prijateljski raspoložena”.

OVAN

Ovnovi su vrlo samopouzdani i tvrdoglavi, a ako ih privučete postaju privlačno opsesivni. Vrlo vjerojatno ćete s osobom u znaku Ovna doživjeti najstrastvenijih mjesec dana u životu. Međutim, jednom kada faza medenog mjeseca završi, uzbuđenje nestaje, nastupa dosada i više im niste zanimljivi.

RAK

Ako niste spremni na turbulentnu vezu, čuvajte se Rakova. Osobe u ovom horoskopskom znaku ne samo da su sklone osjećaju ljubavi na prvi pogled, već im je jedna interakcija dovoljna da krenu s planovima za vjenčanje. Maštanjem o braku obuzimaju vas svojim idejama, a onda se sjete da još uvijek pate za bivšim partnerom.

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist