Grad

Svi zahtjevi za najam gradskih stanova ispravni, započelo bodovanje

Nakon provedenog javnog poziva za najam 26 stambenih jedinica u vlasništvu Grada Dubrovnika u Novoj Mokošici, koji je trajao od 17. rujna do 2. studenoga 2022. godine, Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu 88 omotnica. Utvrđena je ispravnost svih pristiglih dokumenata te su administrativno ispravni zahtjevi upućeni Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je danas započelo proces bodovanja pravodobnih i urednih zahtjeva, javljaju iz Grada Dubrovnika.

U sljedećoj fazi, sukladno Odluci o davanju u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika, Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdit će prijedlog Liste reda prvenstva.

Nakon formiranja Liste tablica s bodovima bit će uparena sa svom dokumentacijom i svatko će moći vidjeti koliko tko ima bodova i na osnovu čega su bodovi dobiveni, a na zahtjev svakog zainteresiranog moći će se izvršiti uvid u kompletnu dokumentaciju.

U roku od osam dana od objave Liste bit će moguće uputiti prigovor, koje će obrađivati Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija