Grad

Svi zahtjevi za najam gradskih stanova ispravni, započelo bodovanje

Svi zahtjevi za najam gradskih stanova ispravni, započelo bodovanje

Nakon provedenog javnog poziva za najam 26 stambenih jedinica u vlasništvu Grada Dubrovnika u Novoj Mokošici, koji je trajao od 17. rujna do 2. studenoga 2022. godine, Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu 88 omotnica. Utvrđena je ispravnost svih pristiglih dokumenata te su administrativno ispravni zahtjevi upućeni Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je danas započelo proces bodovanja pravodobnih i urednih zahtjeva, javljaju iz Grada Dubrovnika.

U sljedećoj fazi, sukladno Odluci o davanju u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika, Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdit će prijedlog Liste reda prvenstva.

Nakon formiranja Liste tablica s bodovima bit će uparena sa svom dokumentacijom i svatko će moći vidjeti koliko tko ima bodova i na osnovu čega su bodovi dobiveni, a na zahtjev svakog zainteresiranog moći će se izvršiti uvid u kompletnu dokumentaciju.

U roku od osam dana od objave Liste bit će moguće uputiti prigovor, koje će obrađivati Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist