Grad

Svi zahtjevi za najam gradskih stanova ispravni, započelo bodovanje

mokosica stanovi za malde

Nakon provedenog javnog poziva za najam 26 stambenih jedinica u vlasništvu Grada Dubrovnika u Novoj Mokošici, koji je trajao od 17. rujna do 2. studenoga 2022. godine, Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu 88 omotnica. Utvrđena je ispravnost svih pristiglih dokumenata te su administrativno ispravni zahtjevi upućeni Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je danas započelo proces bodovanja pravodobnih i urednih zahtjeva, javljaju iz Grada Dubrovnika.

U sljedećoj fazi, sukladno Odluci o davanju u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika, Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdit će prijedlog Liste reda prvenstva.

Nakon formiranja Liste tablica s bodovima bit će uparena sa svom dokumentacijom i svatko će moći vidjeti koliko tko ima bodova i na osnovu čega su bodovi dobiveni, a na zahtjev svakog zainteresiranog moći će se izvršiti uvid u kompletnu dokumentaciju.

U roku od osam dana od objave Liste bit će moguće uputiti prigovor, koje će obrađivati Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist