Grad

Sutra počinje sanacija rupa na cestama u blizini povijesne jezgre

U srijedu 12. travnja u Ulici Frana Supila, kod ulaza u povijesnu jezgru, započinje sanacija udarnih rupa na prometnicama.

Zbog toga će se danas u popodnevnim satima na Pločama kod ulaza u povijesnu jezgru ograditi parking mjesta od wok bara SNOGU do izlaska iz parkinga Tenis-Tabor s ciljem preusmjeravanja prometa olakšanog odvijanja radova na tom području, navode iz Grada Dubrovnika u priopćenju.

U idućim danima kroz redovno održavanje nerazvrstanih cesta i javnih površina grada uslijedit će i sanacije rupa na lokacijama: Pile (kod autobusnog stajališta i okretišta), u Ulici branitelja Dubrovnika (kod hotela Hilton Imperial), u neposrednoj blizini restorana Sesame te na Boninovu. Za vrijeme radova promet u Ulici branitelja Dubrovnika regulirat će se i propuštati kroz jednu prometnu traku.

Pročitajte još

[FOTO] Konferencija o jačanju otpornosti srednje, istočne i jugoistočne Europe

Dulist

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija