Grad

IZ MINISTARSTVA KULTURE POTVRDILI Alduk mijenja pročelnika Antuna Baću

Antun Baće više nije pročelnik Konzervatorskog odjela u Dubrovniku. Njegovu dužnost preuzet će u srijedu Ivan Alduk, pročelnik Konzervatorskog odjela u Imotskome – sve do popunjavanja upražnjenog radnog mjesta pročelnika.

-Na temelju Zakona o sustavu državne uprave, Zakona o državnim službenicima i Pravilnika o unutarnjem redu Ministarstva kulture i medija, ministrica dr. sc. Nina Obuljen Koržinek donijela Rješenje o premještaju državnog službenika dr. sc. Antuna Baće s mjesta pročelnika Konzervatorskog odjela u Dubrovniku Sektora za konzervatorske odjele i inspekciju u Upravi za zaštitu kulturne baštine na radno mjesto višeg stručnog savjetnika – konzervatora za nepokretna kulturna dobra u istom Konzervatorskom odjelu. Ministrica je istodobno donijela i Odluku kojom se ovlašćuje službenik dr. sc. Ivan Alduk, pročelnik Konzervatorskog odjela u Imotskome, za obavljanje poslova i zadaća te potpisivanje svih akata iz djelokruga rada pročelnika Konzervatorskog odjela u Dubrovniku, s datumom 12. travnjem 2023. do popunjavanja upražnjenog radnog mjesta pročelnika – stoji u odgovoru iz Ministarstva kulture i medija.

O razlozima smjene pročitajte u novom broju DuLista.

Foto: Miho Skvrce/UGD

Pročitajte još

[FOTO] Konferencija o jačanju otpornosti srednje, istočne i jugoistočne Europe

Dulist

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija