Aktualno

“Paraolimpijski školski dan” u Osnovnoj školi Montovjerna

Športski savez osoba s invaliditetom grada Splita u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Udrugom Bonsai u petak, 21. listopada, organizira „Paraolimpijski školski dan“ u OŠ Montovjerna s početkom u 17 sati, kao dio projekta „Promocija sporta osoba s invaliditetom u gradu Dubrovniku“. Ovo događanje je namijenjeno djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom, udrugama koje skrbe o osobama s invaliditetom u gradu Dubrovniku i okolici, sportskim organizacijama i djelatnicima u sportu, te svima koji su zainteresirani za ovu temu.

U OŠ Montovjerna tako će na šest radnih stanica biti predstavljen sport namijenjen za osobe s invaliditetom: atletika, boćanje, košarka u kolicima, sjedeća odbojka, stolni tenis i taekwondo. Na svakoj stanici će se nalaziti educirani stručni kadar, nekoliko sportaša s invaliditetom i volonter.

Pročitajte još

Ministarstvo odlučilo dokad će na snazi biti zamrznute cijene hrane

Dulist

Ususret Danu dubrovačkih branitelja premijerno prikazan film ‘Ljudi od mora’

Dulist

PLANIRATE PUTOVANJE? Radnici u prijevozu najavili štrajkove uoči blagdana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija