Urednički izborVaše vijesti

STANOVNICI ZLATNOG POTOKA ‘Autobuseri i kamperi nam oduzimaju parking, ulica nije sigurna ni za pješake’

parking zlatni potok 1

Sugrađani iz Zlatnog potoka javili su nam se oko problema s tamošnjim parkingom. Kako su istaknuli, riječ je o ‘divljem parkiranju’ u ulici Frana Supila, od Zlatnog potoka prema hotelu Belvedere. Dodaju kako je na Viktoriji jasno postavljen znak ‘residents only’ što podrazumijeva da je parking samo za građane koji tamo žive.

-Nemamo problem da naši sugrađani parkiraju, ali imamo protiv kad se naši najmanje parkiraju, a parkiraju se oni koji ne bi trebali – autobuseri, rent a car, građevinske firme, postali smo i mjesto za kampere. Znači od Zlatnog potoka na desnoj strani na kolniku su parkirana vozila najmanje domaćih ljudi. Na lijevoj strani je izrastao oleandar pa se ta strana ceste ne može koristiti. Plus taksisti parkiraju na kraju ulice. Kuda da ljudi hodaju? Pješaci poput naše djece riskiraju život dok dođu do prvog kolnika koji se nalazi u Zlatnom potoku. Pitanje? Ima li to veze s politikom da se taj dio grada ne obada? Da se ne šiša put da nemamo kuda hodati. Promet je ubrzan radi taxija pa molimo bar sigurnost za nas i našu djecu, da imaju kuda prolaziti i šetači koji svakodnevno prolaze. Molimo, apeliramo da se riješi da ovo nije kamping i trkalište. Redare smo zvali nekoliko puta, ali svake godine ista priča – istaknuli su sugrađani iz Zlatnog potoka.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

Marin Murati: U Šipanskoj luci nam je gore nego ste napisali! Grad nas ignorira!

Dulist

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist