Aktualno

SKANDAL NA NAPLATNOJ KUĆICI Pušten film za odrasle

11.09.2023., Sibenik - Krajem 2024. godine planira se uvesti novi sustav naplate cestarine u Republici Hrvatskoj. Prema najavama iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture uvesti ce se elektronicki sustav naplate cestarine koji iskljucuje placanje

U naplatnoj kućici vrtio se pornić, piše Index. Još se ne zna točno kada ni gdje, no jasno je da se radi o HAC-ovoj kućici, što potvrđuju i iz Hrvatskih autocesta.

Kućicu u kojoj je puštan pornofilm snimili su u večernjim satima iz jednog automobila, a snimka se proširila društvenim mrežama. Na videu se dobro vidi 18+ film, a iako se ostatak kućice vidi nešto slabije, čini se da u trenutku nastajanja snimke u njoj nema radnika.

Evo što o svemu kažu iz HAC-a.

– S predmetnom snimkom smo već upoznati te smo pokrenuli postupak kojim želimo utvrditi o kojem radniku se radi. S obzirom na to da se radi o osobito teškoj povredi radne obveze, po utvrđivanju identiteta donijet će se odluka o sankcijama. Radi se o neprihvatljivom ponašanju radnika koje Hrvatske autoceste ne mogu tolerirati – priopćili su.

Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pročitajte još

VEĆ SE TRAŽE RADNICI Hoće li sezona podbaciti zbog EP-a u nogometu i Olimpijade?

Ivana Mijić Vulinović

BRAVO ZA VRIJEDNE SNIJEŽNIČARE Novi imidž Male Petke

Dulist

Ako idete na autobusni, ostavite otvorenu ombrelu!

Dulist