Politika

Šalja: “Dosta mi je ucjena”

Kulminiralo je nezadovoljstvo među dubrovačkim SDP-ovcima.

Uzrok tome je Vićanovo ucjenjivanje SDP-ovaca, ali i ostalih koalicijskih partnera, te sama predsjednica Olga Muratti koja, čini se, sve to podržava.

Najnovija ucjena od strane Pera Vićana odnosi se na komentar Nika Šalje na presudu u aferi Vrtovi sunca, što nam je i sam Šalja  potvrdio. On je izgleda optužen da je doveo u pitanje opstanak same koalicije:

-Nisam ja koaliciju doveo u pitanje nego ju je doveo netko drugi. A ako je uzrok tome moja izjava za aferu Vrtovi sunca, dabogda se raspala – rekao nam je Niko Šalja. A da se SDP suočava sa ucjenama od strane pojedinih koalicijskih partnera, sasvim je jasno iz Šaljine daljnje izjave:

-Pun mi je kufer predsjednice  jer se sve meni prigovora iza leđa. Naravno, dogovaraju se stvari koje ja ne znam i moram o njima saznat preko medija, pa i ucjene koalicijskih partnera – istaknuo je Šalja dodavši kako ne namjerava otići iz SDP-a. Na pitanje očekuje li možda sankcije od strane predsjednice Olge Muratti, odgovara:

– Neočekujem više ništa. Niti znam što ovo znači za SDP, niti kuda ova naša vrla koalicija ide i u kojem smjeru. Ako će se SDP ucjenjivat s izjavama pojedinih članova, a te ucjene nisu prvi put, nego x-ti put, ne vezano za mene. To je prešlo svaku mjeru i moramo se zapitat s kime smo to u koaliciji. S nekim tko na svakom Gradskom vijeću govori da nije s nama u koaliciji.- zaključio je Šalja. Na pitanje razmišlja li i dalje o kandidaturi za gradonačelnika rekao nam je kako su njegove namjere „nerelevantne“ dodavši:

-Stav SDP-a je da ćemo o tome na jesen –  zaključio je.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija