Politika

“Nema ucjena u SDP-u”

"Nema ucjena u SDP-u"

Predsjednica dubrovačkog SDP-a i Gradskog vijeća Olga Muratti, unatoč današnjim izjavama Nika Šalje, ističe kako se u dubrovačkom SDP-u ne događa apsolutno ništa:

– SDP  je poznat po tome da svatko smije iznijeti svoje mišljenje. Ja nikad ne bih komentirala nepravomoćnu presudu, ali eto Niko je ocijenio da to treba komentirati. Treba reći da ova koalicija nije bila moj izbor, nego volja građana ovoga Grada. Nije Olga odredila sastav koalicijie, već jednostavno nismo imali većinu u Gradskom vijeću bez ove kombinacije –  istaknula je Muratti dodavši kako je nezavisni vijećnik Pero Vićan, inače SDP-ov koalicijski partner, izrazio nezadovoljstvo zbog Šaljinog komentara na nepravomoćnu presudu u aferi Vrtovi sunca.

Na pitanje je li istina da se SDP-ovci suočavaju s ucjenama od strane pojedinih koalicijskih partnera, Muratti odgovara:

– Nema ucjena. Ovisi što tko misli. Za koaliciju je nužan dogovor i kompromis i sve dok imamo ovakav izborni zakon, moramo se dogovoriti kako bi radila koalicija i kako bi se odradili projekti. To nisu ucjene, ali naravno da kompromisi postoje. A riječ ucjena ne volim, odnosno ne služim se njome – dodala je Olga Muratti.

Iako joj nije bilo baš lako povjerovati da je njen stranački kolega Niko Šalja izjavio kako mu je „pun kufer“ upravo nje, to nam je komentirala ovako:

– Niko burno reagira i ja to poštujem, ali ipak ne vjerujem da mu je pun kufer mene. Naravno da smo svi priželjkivali da će sve u koaliciji biti lakše, ali pokazalo se da to nije baš lako, kao i u ostalim sredinama u kojima postoje koalicije – zaključila je Muratti.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist