Grad

Salačka dječica podržala kandidaturu Dubrovnika za EPK

Salačka dječica podržala kandidaturu Dubrovnika za EPK

Dječji vrtić Ježić na Osojniku ugostio je članove tima dubrovačke kandidature za Europsku prijestolnicu kulture te predstavnike Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA uz zvuk lijerice KUD-a Sveti Juraj Osojnik i balanje Linđa vrtićke djece.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA prepoznala je želju vrtića, potaknutu vizijama Dubrovnika2020, da se uključi u proces kandidature te je donirala mališanima mikroskop u vrijednosti od 1005 kuna za potrebe realizacije započetog projekta vezanog uz kulturu pčelarstva kao i za ostale ekspedicijske aktivnosti vrednovanja i otkrivanja vlastite okoline.

Direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA Andrea Novaković uručila je ravnateljici Dječjih vrtića Dubrovnik Boji Mustać mikroskop te poželjela dječici ugodno učenje i istraživanje u budućnosti.

Dječji vrtić Ježić pružio je podršku kandidaturi Dubrovnika za EPK uključivši se u pred-produkcijsku fazu te kroz dječji program sa svojim odgajateljicama, obogatio proces dubrovačke kandidature.

 

Tekst i foto: EPK2020.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović