Zanimljivosti

Sajam karijera ACMT-a

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju dvanaestu godinu zaredom organizira Career Education Day, koji će se održati u srijedu, 8. veljače, od 9 do 19 sati u hotelu Excelsior.

Riječ je o cjelodnevnom događanju koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki iz Hrvatske i regije, a s ciljem profesionalnog usmjeravanja studenata i pružanja informacija koje će im pomoći u planiranju njihovih karijera.

Sudjelovanje na sajmu studentima daje priliku za izgradnju mreže poslovnih kontakata, susret s predstavnicima tvrtki, održavanje intervjua, pronalazak stručne prakse, sezonskih poslova, pa čak i stalnog zaposlenja.

Tvrtke sudionice događanja predstavit će se studentima, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju te ih intervjuirati kao potencijalne kandidate za zaposlenje.

U sklopu Sajma održat će se zanimljive prezentacije i radionice o raznim temama vezanim za zapošljavanje, obrazovanje i tržište rada općenito.

Najstariji sajam karijera u Hrvatskoj svečano će otvoriti predsjednik i dekan RIT/ACMT-a Don Hudspeth.

Pročitajte još

Prolistala je stoljetna murva na Pilama!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Mistični otočić svetog Andrije

Zvonimir Pandža

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija