Zanimljivosti

Sajam karijera ACMT-a

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju dvanaestu godinu zaredom organizira Career Education Day, koji će se održati u srijedu, 8. veljače, od 9 do 19 sati u hotelu Excelsior.

Riječ je o cjelodnevnom događanju koje okuplja predstavnike nekih od najuglednijih tvrtki iz Hrvatske i regije, a s ciljem profesionalnog usmjeravanja studenata i pružanja informacija koje će im pomoći u planiranju njihovih karijera.

Sudjelovanje na sajmu studentima daje priliku za izgradnju mreže poslovnih kontakata, susret s predstavnicima tvrtki, održavanje intervjua, pronalazak stručne prakse, sezonskih poslova, pa čak i stalnog zaposlenja.

Tvrtke sudionice događanja predstavit će se studentima, upoznati ih s trendovima u industriji u kojoj posluju te ih intervjuirati kao potencijalne kandidate za zaposlenje.

U sklopu Sajma održat će se zanimljive prezentacije i radionice o raznim temama vezanim za zapošljavanje, obrazovanje i tržište rada općenito.

Najstariji sajam karijera u Hrvatskoj svečano će otvoriti predsjednik i dekan RIT/ACMT-a Don Hudspeth.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan humanitarnog rada

Dulist

Na današnji dan Dubrovnik je postao prvi hrvatski olimpijski grad

Dulist

GOTOVO NEDIRNUTA VIZURA ‘CRNOG POLJA’ Ovako je igralište ispred Pomorske škole izgledalo 70-ih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija