Zanimljivosti

Viva voda stiže u Vaše susjedstvo

Zbog nestašice pitke vode na policama dubrovačkih trgovina tvrtka Viva d.o.o. odlučila je vodu iz svoje punionice na Grudi prodavati izravno građanima Dubrovnika na tri gradske lokacije.

Tako će se pitka voda prodavati danas od 12 do 17 sati kod Pošte Lapad, u Gružu kod ulaza u luku i u Mokošici ispred zgrada.

Direktor prodaje Mato Arbulić kazao je za duList kako tvrtka ima dovoljno pitke vode na skladištu, a s obzirom na situaciju u gradskim trgovinama osjetili su da nešto konkretno trebaju poduzeti.

– Kada ste mali proizvođač, onda baš niste u mogućnosti ući u veće prodajne centre – pojašnjava Arbulić ovaj potez tvrtke te činjenicu da su police s vodom u većim centrima prazne, a da je u skladištu tvrtke ima više nego dovoljno.

Obavijest Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije kako voda zbog dugotrajnih padalina nije za piće još uvijek je na snazi, a po najavama prognostičara idućih dana mogu se očekivati nove oborine koje bi mogle doprinijeti pogoršanju situacije.

Pročitajte još

Gospođa Nika Market-Budman najstarija je stanovnica Mljeta!

Dulist

Eko Omblići danas slave 25. rođendan!

Dulist

[FOTO] Čibača dobila mural sportskim velikanima. Među njima i Joković!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija