Zanimljivosti

S njima nam je 1. april svaki dan

Dan obmane, laži i prevare 1. travnja gubi svaki smisao u dubrovačkim prilikama kada smo iz tjedna u tjedan suočeni s novim „prozračnim mostovima“, „trajnim referendumima“ i sličnim umotvorinama gradonačelnika Andra Vlahušića.

Uobičajeno je na ovaj dan našaliti se s čitateljima i pokušati im podvaliti neku vijest kojoj bi poneko povjerovao i poslije se nasmijao kada otkrije da smo ga nasanjkali. Ali čemu vas izlagati novoj dozi podvala. Ionako je većini već svega dosta iznad granice podnošljivosti i nemamo namjeru dolijevati ulje na vatru. Lomaču kojom nas redovito izlaže gradonačelnik kojemu je svakodnevna doza obmane građana smisao političkog djelovanja.

Tek susret sa svim njegovim PR izjavama s kojima se gase požari i pokušava kontrolirati šteta, nakon nebuloznih izjava kojima Vlahušić pokušava pokazati kako radi na dobrobit Grada i građana, pokazuju sav očaj mogućnosti izbora kojeg su građani imali na prethodnim lokalnim izborima kada su im ponuđena rješenja „od lošeg do goreg“. Tako smo birajući “protiv“ dobili nisku nevjerojatnih floskula i prodavanja magle, od čijeg bi se nabrajanja samo uzrujali i mi i vi.

 

Pročitajte još

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

ĐURO LUBURA ‘Kad mobitel dođe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke’

Dulist

Pričaonica i radionica ‘Kako je sveti Vlaho postao zaštitnik Dubrovnika’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija