Aktualno

ROKO TOLIĆ Pretpostavljam da će smjena člana Nadzornog odbora pričekati izbore

ROKO TOLIĆ Pretpostavljam da će smjena člana Nadzornog odbora pričekati izbore

Uoči današnje konferencije za novinare na kojoj je predstavljen novi cargo rendgen Zračne luke Dubrovnik, medijima je stiglo priopćenje jednog od suvlasnika Zračne luke, Općine Konavle, o namjeri da se bez legitimne vlasti grada Dubrovnika mijenja član nadzornog odbora na za sutra zakazanoj Skupštini.

To je ujedno bilo i jedno od novinarskih pitanja direktoru Zračne luke Dubrovnik Roku Toliću, koji smatra kako to uopće ne bi trebalo biti u medijskom fokusu.

– U ime jednog suvlasnika Zračne luke Dubrovnik, u ovom slučaju Grada Dubrovnika, upućen je prijedlog za izmjenu člana Nadzornog odbora, kojega Grad predlaže, odnosno gradonačelnik ispred Grada Dubrovnika. U vrijeme kada je prijedlog upućen mi smo imali aktualnog gradonačelnika, dakle on je bio upućen na vrijeme i zahtjev je bio da se uvrsti na dnevni red prve sljedeće skupštine. Prva sljedeća skupština je sutra, a obveza mene kao uprave je bila staviti tu točku dnevnoga reda. No apsolutno ne možemo u ovom trenutku prejudicirati hoće li uopće skupština prihvatiti takav dnevni red, i uopće uzeti za potrebu raspravljati o toj točki dnevnog reda. Držimo da će skupština kao što je dosada uvijek uvažavala izbore ostalih suvlasnika to učiniti i u ovom slučaju, a to će ipak pretpostavljam pričekati izbor legitimne vlasti u gradu – izjavio je Tolić.

Pročitajte još

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist