DuList IN

Rod Stewart dobio unuka, njegova snaha konavoskih korijena rodila sina

Rod Stewart dobio unuka, njegova snaha konavoskih korijena rodila sina

Glazbenik Rod Stewart dobio je unuka. Njegov sin Liam Stewart objavio je da su on i njegova partnerica Nicole Artukovich postali roditelji dječaka.

Objavio je fotografiju novorođenog sina u dresu Celticsa. ‘Dobrodošao dječače’, napisao je te je otkrio da njegov ima američke, britanske, novozelandske i hrvatske korijene. Sinu su dali ime Louie Mark Roderick Stewart. Nicole Artukovich, snaha Roda Stewarta, porijeklom je Hrvatica. Njena majka Tina, čije je djevojačko prezime Cvjetković, porijeklom je iz Molunta.

Ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije na Instagramu, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku, donosi Index.

“Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste”, napisala je svojedobno na Instagramu.

Liam i Nicole dugo godina su u vezi, a početkom godine otkrili su da im stiže prinova. Rod sada ima dvoje unučadi. Njegova kći Kimberley rodila je djevojčicu 2011. godine, a druga kći Ruby u siječnju ove godine također je otkrila da je trudna.

Foto: Instagram/nicoleartukovich

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist