DuList IN

Rod Stewart dobio unuka, njegova snaha konavoskih korijena rodila sina

artukovic

Glazbenik Rod Stewart dobio je unuka. Njegov sin Liam Stewart objavio je da su on i njegova partnerica Nicole Artukovich postali roditelji dječaka.

Objavio je fotografiju novorođenog sina u dresu Celticsa. ‘Dobrodošao dječače’, napisao je te je otkrio da njegov ima američke, britanske, novozelandske i hrvatske korijene. Sinu su dali ime Louie Mark Roderick Stewart. Nicole Artukovich, snaha Roda Stewarta, porijeklom je Hrvatica. Njena majka Tina, čije je djevojačko prezime Cvjetković, porijeklom je iz Molunta.

Ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije na Instagramu, njeni baka i djed pobjegli u Ameriku, donosi Index.

“Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste”, napisala je svojedobno na Instagramu.

Liam i Nicole dugo godina su u vezi, a početkom godine otkrili su da im stiže prinova. Rod sada ima dvoje unučadi. Njegova kći Kimberley rodila je djevojčicu 2011. godine, a druga kći Ruby u siječnju ove godine također je otkrila da je trudna.

Foto: Instagram/nicoleartukovich

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca