DuList IN

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Gala večera i koncert Halida Bešlića ususret Valentinovu

halid beslic rixos

Poklonite voljenoj osobi najljepše iznenađenje povodom dana zaljubljenih – romantične trenutke u prekrasnom ambijentu dubrovačkog hotela Rixos Premium Dubrovnik.

Hotel Rixos Premium Dubrovnik ususret Valentinovu priprema najbolji provod u gradu! U romantičnoj atmosferi dvorane Mistral očekuje Vas svečana večera i nezaboravna zabava uz nastup Halida Bešlića.

Chef Ozgur Donertas je za tu prigodu kreirao poseban menu od pet slijedova. Večera započinje selekcijom dalmatinskog pršuta i sira, nastavlja se orijentalnim namazom muhammara i sušenom govedinom, zatim slijedi rižoto od kozica i plodova mora, dok glavni slijed donosi pirjani teleći odrezak s pireom od pastrnjaka. Gala večeru zaokružuje prigodan desert pavlova od šumskog voća sa sladoledom od jagode, uz koji ćete se iznova zaljubiti.

Po završetku večere na scenu stupa glazbena legenda Halid Bešlić, koji će svojom energijom i bezvremenskim hitovima prirediti koncert pun emocija i zabavu za pamćenje. Nakon koncerta zabava se nastavlja u Sports Baru hotela uz glazbu uživo.

Program će se održati u subotu, 11. veljače s početkom u 20 sati u hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Cijena po osobi je 100 € (piće nije uključeno u cijenu).

Za rezervacije možete nazvati na broj 020 200 000 ili poslati e-mail na:dubrovnik@rixos.com

Pročitajte još

DJ Ferreck Dawn večeras u Revelinu

Dulist

GLAZBOM SPAJA DUBROVNIK I MEDULIN Ana Rucner vraća se na Srđ i pozdravlja ljeto!

Dulist

Hard Rock Cafe Dubrovnik slavi 53. rođendan

Dulist