DuList IN

Ovo su dubrovački kandidati koji stižu u ‘Večeru za 5 na selu’

vecera za pet na selu

U novim nastavcima omiljenog kulinarsko-ugostiteljskog showa u Hrvatskoj kuhat će se u jednom od omiljenih dijelova Hrvatske kada je o jelima i kandidatima riječ – Dubrovniku!

Živopisni kandidati iz Dubrovnika u novim epizodama ‘Večere za 5 na selu’ pokazat će svoje vještine kuhanja i serviranja atraktivnih jela, a neće nedostajati ni odlične zabave. Brojni obožavatelji ‘Večere za 5 na selu’ još se sjećaju izvanrednog dubrovačkog tjedna pa je letvica pred novom ekipom iz Grada visoko postavljena. Upoznajte nove kandidate iz jednog od najljepših gradova svijeta!

U novom tjednu kuhat će glazbenik Dubravko Bautović, portirka Keti Ćorvila, kuharica Semra Bogdan, frizerka Katija Guljelmović i medicinski tehničar Marko Dragojević.

Dubravko Bautovic

Dubravko Bautović ima 62 godine, dolazi iz Dubrovnika, a po zanimanju je glazbenik. Glazbenik se u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio zbog dobre zabave te za sebe voli reći da je upravo to – ljubitelj šala i veselja. Ljubitelj je mediteranske i istočnjačke kuhinje, a najteže mu pada kuhanje slastica. Ponosan je na svoju bogatu glazbenu karijeru kojoj je posvetio veliki dio svog života. Osim kao glazbenik, poznat je u svom kraju i kao ‘galebar’, a na svoje zavodničke sposobnosti jako je ponosan. Donedavno je živio u Švedskoj, a u rodni Dubrovnik vratio se nedavno.

Keti Corvila

Portirka Keti Ćorvila ima 48 godina, dolazi iz Mokošice i obožava kuhanje. Radi na porti doma zdravlja, a u slobodno vrijeme, kaže, voli pogledati dobar film, praviti kolače i družiti se s prijateljima. Keti se u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila kako bi upoznala nove ljude, a kojima će vjerojatno servirati neki od specijaliteta mediteranske kuhinje. Suprugu i djeci najčešće kuha tjesteninu, koju oni obožavaju jesti. Obožavateljima showa ‘Život na vagi’ Keti je sigurno već poznata, u tom showu svojedobno je izgubila čak 30 kilograma.

Semra Bogdan

Semra Bogdan ima 39 godina, dolazi iz Dubrovnika i po zanimanju je poduzetnica. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zbog dobre zabave i ostvarenja svoje želje da u životu uživa maksimalno. Voli se dobro zabaviti i obožava svoj posao u ugostiteljstvu, baš kao i život u Dubrovniku. Zbog ljubavi se u Dubrovnik doselila iz rodne Tuzle.

Katija Guljelmovic

Frizerka Katija Guljelmović dolazi iz Solina, ima 49 godina i veliku strast prema kuhanju. Voli za sebe reći da je vedrog duha, svestrana i da obožava prirodu. Svestrana dama se, uz kuhanje, bavi i iznajmljivanjem vila te OPG-om na kojem s obitelji uzgaja masline.

Marko Dragojevic

Najmlađi među ovotjednim kandidatima je medicinski tehničar iz Kantafiga. Marko Dragojević ima 23 godine i radi u struci. Po prirodi je, kaže, avanturist, obožava putovati, a vješt je i u pripravi koktela. Ljubitelj je zdrave hrane, a u kuhinji je vrlo kreativan i sklon eksperimentima.

Ne propustite nove epizode ‘Večere za 5 na selu’, od ponedjeljka od 20:15 samo na RTL-u.

Pročitajte još

[FOTO] Ana Rucner s Dubrovčanima pozdravila izlazak prvog ljetnog sunca!

Dulist

SVI U LAZARETE Otvoren prvi Burger festival u gradu!

Dulist

RASPLESANA MONTA! Kraj školske godine slave uz hit Baby Lasagne

Dulist