Grad

RASPISAN NATJEČAJ Linđo traži ravnatelja!

Javna ustanova u kulturi Folklorni ansambl Linđo traži ravnatelja! Naime, jučer je izašao javni natječaj za ovu poziciju, a prijave se podnose u roku od osam dana od objave natječaja. 

Javnom natječaju mogu pristupiti svi oni koji zadovoljavaju ove uvjete: visoku stručnu spremu, najmanje pet godina radnog iskustva i stručne, radne i organizacijske sposobnosti. Uz prijavu, kandidat mora priložiti ‘klasičnu papirologiju’ – potvrdu o državljanstvu (preslik domovnice), svjedodžbu ili diplomu o završenom obrazovanju, dokaz o radnom iskustvu, životopis i uvjerenje o nekažnjavanju.

Pristupnik po natječaju obavezan je i priložiti program rada ustanove u kulturi Folklorni ansambl Linđo – Dubrovnik za izborno razdoblje, a prijave se podnose na adresu:

Folklorni ansambl Linđo

Marojice Kaboge 12

20000 Dubrovnik

Uz naznaku: ‘Za natječaj – ne otvarati’

Podsjetimo, trenutni v.d. ravnatelja je Vlaho Kljunak, izabran u srpnju 2017. godine umjesto tadašnje ravnateljice Anuške Matušić, a kako se može i pretpostaviti, Kljunak će biti i potvrđen.

Pročitajte još

Donacijom Sebastiana Ćwika, vlasnika ‘Titove vile’, oprema se gruški dom umirovljenika

Dulist

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija