Politika

RAGUŽ O KLUBU VIJEĆNIKA S VLAHUŠIĆEM: ‘Partnerstvo se širi’

RAGUŽ O KLUBU VIJEĆNIKA S VLAHUŠIĆEM: 'Partnerstvo se širi'

Vijećnici DUSTRA-e Željko Raguž i Ivana Šepak formirali su klub vijećnika s nezavisnim Androm Vlahušićem. Vijest je to koja je odjeknula nakon konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća, tim šo što je Željko Raguž uoči drugog kruga za gradonačelnika javno podržao tadašnjeg kandidata, danas gradonačelnika Mata Frankovića.

-Partnerstvo se širi – bilo je prvo što nam je u telefonskom razgovoru rekao čelnik DUSTRA-e Željko Raguž. Naglasio je kako kroz klub imaju veću mogućnost, odnosno više vremena za rasprave na sjednicama, ali isto tako i sudjelovanje u odborima predstavničkog tijela.

-Svatko ima slobodu govora i djelovanja sukladno svojim uvjerenjima – rekao je za DuList Raguž dodavši kako Vlahušić ne mora nužno podržati ono što i on te njegova kolegica Šepak. Na naše pitanje je li stvaranje ovakvog kluba znači kako će Vlahušić, poput njega, podržavati gradonačelnika i odluke koje dođu pred Gradsko vijeće, rekao nam je kako je Vlahušić rekao kako će uvijek podržati projekte koji su dobri za Grad i građane.

Treba svakako istaknuti kako je Raguž bio Vlahušićev zamjenik od 2013. do 2017., dok je u posljednje četiri godine bio u koaliciji s HDZ-om i Matom Frankovićem.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist