Zanimljivosti

[PRVE ZARUKE NA PELJEŠKOM MOSTU] Magdalena i Nikola, čestitamo!

[PRVE ZARUKE NA PELJEŠKOM MOSTU] Magdalena i Nikola, čestitamo!

Već duže vrijeme sam je planirao zaprositi, ali nisam znao gdje, osim da će to biti u Dubrovniku. A onda sam vidio da se otvorio Pelješki most, da je tamo pao prvi poljubac, pa sam rekao da ću i ja na mostu – rekao je za 24 sata Nikola (27), koji je svoju odabranicu Magdalenu (24) u nedjelju zaprosio na mostu koji je ujedinio cijelu Hrvatsku!

– Bila sam baš iznenađena. Znala sam da će me uskoro zaprositi, osjetila sam ja to. Ali da će biti na Pelješkom mostu, to nisam očekivala – govori nam nasmiješena Magdalena, koja je već podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama.

– Zajedno smo već šest godina. Ja sam iz Dubrovnika, a ona je iz Zagreba. Došao sam raditi u Zagreb prije šest godina, a upoznali smo se na poslu. Brzo sam se zaljubio, ali bome ne znam kako je to više izgledalo, no znam da smo odmah kliknuli – kaže nam Nikola koji je s odabranicom danas baš došao na godišnji.

– Nema više Neuma, nema više granica. Uvijek je bila ista priča. Kad sam vidio da se otvorio most, znao sam da ću to tamo napraviti – zaključio je Nikola, koji je s Magdalenom prošle godine kupio i stan u Zagrebu.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1889. Rođen osnivač Društva prijatelja dubrovačke starine Lukša Beritić

Dulist

MITROVIĆI I TEO MARTINOVIĆ NAPUNILI FLORU Kako to izgleda besmišlje?!

Dulist

PRIJAVITE SE NA RADIONICU Prilika za učenje digitalne obrade fotografije!

Dulist