Zanimljivosti

Proljetni gurmanski vikendi

Miris proljeća i svježine osjeća se i u šetnji gradskim ulicama kad proljetni lahor donese miris svježe opranog rublja razapetog poprijeko po strmim dubrovačkim ulicama, a ovog travnja za potpuni dojam proljeća devetnaest dubrovačkih restorana u staroj gradskoj jezgri i cijelom gradu priprema posebne jelovnike po pristupačnim cijenama i uz korištenje svježih namirnica.

Uz svježe kamenice najbolje upravo u proljetno vrijeme, chefovi dubrovačkih restorana ponudit će različite rižote, guste juhe, svježu ribu, mesna jela, prigodne slastice, a bit će pripremljene od mladog boba, šparoga, žućenice i drugog povrća. Restoran Abakus u Hotelu Excelsior, Eden, Gusta me, Porat – Hotel Hilton Imperial Dubrovnik, Kavana Teatar, Klarisa, Komin, Kopun, Mimoza, Nishta, Nostromo – Hotel Petka, Orsan, Otto, Poklisar,Pupo, Rozario, Sesame,Taj Mahal – Hotel Lero i Taj Mahal – Grad nude proljetne delicije u rasponu cijena od 70,00 do 160,00 kn, naravno ovisno o restoranu i o ponuđenom meniju.
Nakon ukusnog proljetnog obroka i čaše doborg vina, iskoristite lijepo proljetno vrijeme i prošetajte kamenim ulicama ili šetnicama uz more našeg grada. Uživajte u proljetnim delicijama travanjskih gastro – vikenda.

Pročitajte još

NOĆNI KLUB NA PRODAJU La Bombonera na tržištu za 1,6 milijuna eura

Dulist

BAJKOVITI PRIZORI Lazar Badanjac i Lukša Lukšić na najvišoj točki Hrvatske!

Dulist

Prošlo je 120 godina od postavljanja Bukovčeve kompozicije na strop teatra

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija