Županija

Prijavite se na besplatni online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’ koji će se održati u petak, 9. travnja 2021. s početkom u 10 sati.

Obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstavljaju stratešku odrednicu hrvatske poljoprivrede, osiguravaju održivo gospodarenje prirodnim resursima, čuvaju bioraznolikost te utječu na zaustavljanje trenda depopulacije i daljnji razvoj ruralnih sredina.

Koji su uvjeti za osnivanje, a koji za poslovanje (O)PG-a, samo su neka su od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na ovom seminaru na kojem će se obraditi sljedeće teme:

Koraci do osnivanja (O)PG-a (za sve one koji razmišljaju o započinjanju poljoprivredne djelatnosti),
Poslovanje (O)PG-a (uvjeti za prodaju vlastitih poljoprivrednih proizvoda, porezi i doprinosi za (O)PG-ovce),
Dopunske djelatnosti na (O)PG-u,
Kako izračunati ekonomsku veličinu i kako koristiti AGRONET sustav.

O predavaču:

Dr.sc. Marin Kukoč, dipl.ing.agr. doktorirao je na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom „Procjena učinka pretpristupnih programa na poslovanje poljoprivrednih poduzeća u RH“. Vlasnik je obrta SpartiuM Consulting, specijaliziranog za savjetodavne usluge iz područja ruralnog razvoja. Tijekom svoje profesionalne karijere održao je brojne edukacije korisnicima mjera EU programa ruralnog razvoja. Autor je i brojnih stručnih članaka na temu ruralnog razvoja koje objavljuje u specijaliziranim časopisima namijenjenim poljoprivrednicima.

Predviđeno trajanje seminara je 3 sata.

Online seminar je besplatan za sve polaznike.

Za sudjelovanje na online seminaru prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/2JFHsFNyEj3F4RCp8

– maila: dcp@dcp.hr

– telefona: 020/418-401

Pročitajte još

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Županija sufinancira kamatnu stopu za kredite HAMAG BICRO-a

Dulist

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija