DuList IN

Prestižna nagrada ‘Baldo Čupić’ ponovno u rukama Paule i Đela jr. Jusića!

Turistički film ‘Koraljni greben Cladocora caespitosa – NP Mljet’ autora Paule i Đela jr. Jusića dobitnik je prestižne turističke nagrade ‘Baldo Čupić’. Nagrada za najbolji hrvatski nacionalni turistički film u 2023. godini im je uručena na 26. International tourfilm festivalu – ITF’CRO 2023. koji se održao u Solinu.

– Dakle, osvojiti Nagradu za Najbolji nacionalni film Baldo Čupić na međunarodnom festivalu turističkog filma INTERSTAS – ITF je izuzetna čast, ali kad tu prestižnu nagradu osvojiš dvije godine za redom… To je zaista neprocjenjivo. E to nam se ostvarilo! Ponos do neba. Hvala struci što je prepoznala naš rad i trud, hvala Fiscalisu i gosp. Vojku Pleštini, hvala našim dragim prijateljima Ivu Sršenu, ravnatelju NP Mljet i Mariu Orlandiniju iz ronilačkog centra Aquatica Mljet bez čije podrške ne bi realizirali ovaj film, i naravno, hvala našem najljepšem manekenu – Nacionalnom parku Mljet i svim djelatnicima. Idemo dalje – napisao je Đelo jr.  Jusić. Inače, ovo je druga godina zaredom u kojoj su Paula i Đelo jr. Jusić dobili nagradu ‘Baldo Čupić’, protekle godine za turistički film o hrvatskom podmorju ‘Croatian undersea fairytail’

-Ponosni do neba! Drugu godinu za redom dobiti ovu prestižnu nagradu izuzetna je čast! Hvala struci, hvala svim suradnicima. A mi smo samo još više motivirani da stvaramo dalje. Hvala svima na čestitkama, objavila je Paula Jusić.

 

Foto Facebook 

Pročitajte još

Hoće li Korčulanin Petar Šegedin biti prvi hrvatski ‘Superstar’?

Dulist

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije, sva sredstva idu Društvu multiple skleroze

Dulist

[FOTO] BRAVO SVI! Na Torta partyju prikupljeno rekordnih 2500 eura

Dulist