DuList IN

SILENTE, JOLE, VOJKO V, MATE BULIĆ… ‘Zabava je ove godine na Vojnoviću zagarantirana!’

potrebica advent na vojnovicu 1 1

Zabava je ove godine na Vojnoviću zagarantirana! – rekao je ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik Marko Potrebica na predstavljanju programa ovogodišnjeg Adventa na Vojnoviću.
Ove godine se s koncertima kreće nešto ranije zbog dvije velike obljetnice. Riječ je o proslavi 20 godina postojanja Sveučilišta u Dubrovnik te 60 godina Studentskog centra.
-Željeli smo to obilježiti s dva prigodna koncerta kojima je cilj našim studentima pružiti odgovarajuću zabavu jer se godinama govorilo da Dubrovniku nedostaje zabave pogotovo zimi za mlade,a samim tim i za studente. S druge strane željeli smo poslati poruku našim sugrađanima da su dobrodošli u prostore Studentskog centra, Studentskog doma i Sveučilišta – poručio je na početku Potrebica.
Tako se 21. studenog obljetnica osnivanja Sveučilišta slavi koncertom Silentea, dok će se 60. rođendan Studentskog centra proslaviti 24. studenog koncertom Dalmatina.
-Program smo kreirali zajedno s našim studentima i njihovim predstavnicima. Željeli smo ga napraviti na način da se za svakog nađe ponešto, uz neka iznenađenja. Gledali smo iskoristiti i činjenicu da u Studentskom domu imamo preko 100 stranih studenata, tako da će ova iznenađenja nedjeljom uključivati DJ-a i prilagođenu glazbu za studente iz Erasmus programa – objasnio je Marko Potrebica te dodao kako će nastaviti i priča sa studentskim utorkom uz kućni band Bokal vode.
-U sam uvod ove priče željeli smo krenuti s Diktatorima, koji su prošle godine nastupali s Giulianom i bila je to vrhunska zabava. Uoči Adventa krećemo s Bosutskim bećarima, koji su nam i lani nastupali. Devet godina nisu prije toga nastupali u Dubrovniku i mislim da je prijem publike i naših sugrađana bio izuzeto dobar – dodao je dalje. Diktatori su na programu 28. studenog, a Bosutski bećari 1. prosinca. Iza njih na programu je nešto sasvim drukčije. Stiže Vojko V i to 8. prosinca.

potrebica advent na vojnovicu 4
-Vojko V je jedan iznimno popularan izvođač i drago mi je da ćemo ga ugostiti na našem Adventu – ističe Potrebica.
Na pozornicu ispred Studentskog doma i ove će se godine popeti Matko i Brane i to dva puta, 10. i 29. prosinca. Stiže i, riječima Potrebice, legenda hrvatske glazbene estrade Mate Bulić, koji će koncert održati 15. prosinca.
-Drago mi je da će jedan od njegovih povratničkih koncerata nakon problema s koronom biti i u našem gradu – rekao je Potrebica te naglasio kako će Bulić sasvim sigurno prirediti pravu zabavu.
Zsa Zsa nastupa uoči Božića, 22. prosinca te će dio svog repertoara prilagoditi samome Božiću.
-Jole je lani napravio show, pravu zabavu, zakrčio pristupne ceste… Svidio se on nama, svidjeli se mi njemu i vrlo lako smo se dogovorili da 27. prosinca bude opet u našem gradu. Vrhunac Adventa na Vojnoviću bit će 29. prosinca imamo program koji će trajati do 2 sata iza ponoći. Počinjemo s Adi Šošom, popularnim mladim izvođačem iz Mostara, a nakon toga kao raniji doček Nove godine idemo s Matkom i Branom. Vjerujemo da će ovaj program, koji je u potpunosti financiran sredstvima Studentskog centra zadovoljiti ukuse naših studenata, susjeda i sugrađana, ali i svih onih koji će doći u naš grad – naglasio je Potrebica te napomenuo kako svi ostali koncerti, osim ovoga 29. prosinca završavaju u ponoć.
-Želimo napraviti zabavu za naše studente, želimo napraviti zabavu za naše sugrađane te integraciju s našim susjedima – rekao je dalje te istaknuo kako će i cijene pokušati prilagoditi tako da i studenti i građani u Studentski dom tijekom Adventa dođu rasterećeni te provedu ugodnu ili ugodne večeri.
-Svi su dobrodošli i vjerujem da će i ove godine naš Advent privući veliko zanimanje naših sugrađana – rekao je Potrebica istaknuvši kako su njihovi programi petkom, dok su koncerti na Stradunu subotom. Pozvao je sve druge subjekte da se uključe i sami organiziraju dodatne programe jer samo na taj način Dubrovnik može postati advenstka destinacija, odnosno privući što više ljudi.

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist