Grad

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

ugovori sportskim klubovima osi 15 1
48578

Gradonačelnik Mato Franković uručio je ovog četvrtka u Studentskom domu ugovore sportskim klubovima za sufinanciranje programa sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom i djecu s poteškoćama u razvoju za 2024. godinu.
Ove će se aktivnosti iz gradskog proračuna sufinancirati s ukupno 96.442,00 eura. Sukladno dostavljenim programima sredstva je dobilo sedam sportskih klubova: Tenis klub Dubrovnik, Atletski klub Dubrovnik, Judo klub Dubrovnik 1966., Plivački klub Jug, Stolnoteniski klub Libertas, Judo klub Fortitudo i Taekwon-do klub Shark.

-Svake godine imamo sve veći broj zainteresiranih klubova, a na ovaj način Grad potiče klubove na rad s osobama s invaliditetom i djecom s poteškoćama te ih na taj način uključuje u rad klubova i sudjelovanje u dostupnim natjecanjima. Pružajući iste mogućnosti za sve i kao društvo pokazujemo svoju zrelost. To je nešto što svakako trebamo graditi i dalje. Posebno je važno da se djeci s posebnim potrebama pruži jednaka prilika, da se u okviru svojih mogućnosti pridruže nekom sportu i tu ostvare dobre i kvalitetne rezultate – rekao je gradonačelnik Franković u ovoj prigodi.

Pročitajte još

Nije Lovrijenac nego Lovrjenac! Nije ni ‘u Kneževom dvoru’, nego ‘u Kneževu dvoru’!

Dulist

PRIPREMNI RADOVI OVOG PONEDJELJKA Rampama i zaštitarima protiv ilegalaca na Pilama

Dulist

U Svetog Križa u Gružu zaređeni svećenik fr. Mislav Peček i đakon fr. Karlo Luka Kvesić

Barbara Đurasović