Kultura

‘POSEBNO DRUGAČIJA’ Maturantica Lara Čustović predstavlja prvu zbirku pjesama

'POSEBNO DRUGAČIJA' Maturantica Lara Čustović predstavlja prvu zbirku pjesama

Mlada dubrovačka pjesnikinja Lara Čustović predstavit će u utorak, 29. studenog u 4. lađi Lazareta svoju prvu zbirku pjesama ‘Posebno drugačija’.
Lara Čustović učenica je četvrtog razreda Turističke i ugostiteljske škole. Od djetinjstva iskazuje ljubav prema književnosti, glumi, piše, nastupa na jezičnim i književnim natjecanjima, a najuspješnije i najosobnije izražava se pisanjem poezije. Njezini stihovi vrlo su komunikativni i pristupačni i lako pronalaze put do čitateljevog srca. U njima se zrcali mlada osoba koja izuzetno emotivno, toplo i iskreno reagira na svijet oko sebe i kroz kratke, ali efektne i snažno slikovite pjesničke forme progovara o svojim dojmovima i razmišljanjima.
Predstavljanje Larine knjige uveličat će urednica zbirke, psihologinja i književnica Renata Zlatković i Larina profesorica hrvatskog jezika Marija Prkoča. Pjesme iz zbirke ‘Posebno drugačija’ čitat će glumac Kazališta Marina Držića Edi Jertec, a glazbom popratiti Marta, Đive i Paula Čatić.
Moderatorica predstavljanja bit će Ivana Marinović.
Predstavljanje Larine prve zbirke pjesama održava se u organizaciji Dubrovačke baštine d.o.o., u 4. lađi Lazareta, u utorak, 29. studenog s početkom u 20:00 sati.

Pročitajte još

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist

U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje o djelu Nikole Vitova Gučetića

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist