Sport

Ponosno navuci žutu majicu i volontiraj na Du Motionu!

Svaki posljednji vikend u travnju, Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik okuplja trkača iz cijeloga svijeta koje u dolaze uživati u ljepotama Dubrovnika, trčanju i druženju.

Nadaleko je poznato kako upravo Du Motionovi volonteri imaju jednu od najvažni-jih uloga u zahtjevnoj organizaciji ovog velikog trkačkog događaja. Tako je prošle godine, njih više od šest stotina, srčano i odgovorno obavljalo čitav niz važnih zada-taka, od dočeka trkača u Lazaretima i osiguravanja staza utrka do posluživanja na okrepnim stanicama i dijeljenja medalja zbog čega su s razlogom hvaljeni od strane svih sudionika Du Motiona.

Organizatori se nadaju kako će taj broj ove godine biti još i veći te pozivaju sve koji su voljni pomoći u pripremi i realizaciji da se pridruže veselom i vrijednom Du Mo-tion timu te volontiraju na 7. izdanju koje će se održati 29. i 30. travnja 2023.

Volontiranje je izvrstan način za stjecanje novih poznanstava i iskustava, a organiza-tori će svima koji im se odluče priključiti zahvaliti volonterskom majicom, pose-bnom volonterskom iskaznicom s pogodnostima, okrepom i zahvalnicom.

Prijaviti se možete putem službene web stranice ili e-maila volonteri@du-motion.com.

Pročitajte još

Poraz, ali prolaz dalje za kadete Juga

Dulist

HRVATSKI KUP Kadetkinje ŽVK Jug osvojile srebro!

Dulist

[HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA] Srebro za juniore Sharksa, bronca za seniore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija