Sport

‘RAGUSA: JEDVA ČEKAMO’ Izvučeni parovi završnice Kupa Ružica Meglaj-Rimac

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu su danas, 20. ožujka, izvučeni parovi Završnog turnira Kupa “Ružica Meglaj-Rimac”.

Na izvlačenje parova završnice pristigli su Dean Nemec za Trešnjevku 2009, Lovro ZOVKO, član Uprave ŽKK Ragusa, Tatjana Jacović je izvlačila za ŽKK Šibenik, a prisustvovali su i Povjerenik natjecanja Darko Kotaranin i tajnica Povjerenstva za natjecanja Vlatka Tomičić, dok je nažalost predstavnik domaćina ŽKK Pula Moviter bio spriječen.

Podsjetimo, nakon provedenog natječaja Komisija za sustav natjecanja donijela je odluku da se organizacija završnog turnira Kupa dodijeli ŽKK „Pula Moviter“ iz Pule. Tako će se završni turnir igrati 15. i 16. travnja 2023. godine u Puli, u Domu sportova “Mate Parlov”.

-Motiva ne nedostaje, naprotiv radujemo se i jedva čekamo – napisali su iz Raguse čije košarkašice igraju poluzavršnicu s ŽKK Pula Moviter.

Poluzavršnica, 15. travnja 2023.
ŽKK Šibenik – KK Trešnjevka 2009 u 17:00
ŽKK Pula Moviter – ŽKK Ragusa u 19:30

Završnica, nedjelja, 16. travnja 2023.

Pročitajte još

PRIJATELJSKI TURNIR Susret dvaju bridž klubova, evo tko je bio najuspješniji

Dulist

TRKAČKI SPEKTAKL! Leo i Lukrecija najbrže istrčali utrku Pelješkim mostom

Dulist

ŠAHOVSKI TURNIR Perak, Grgičević i Jančić kvalificirali se za završnicu Igara mladih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija