DuList IN

PLESNI STUDIO DUPOINT Uskoro premijera ‘Poziv iz bajke’

PLESNI STUDIO DUPOINT Uskoro premijera 'Poziv iz bajke'

Plesni studio DuPoint je u posljednjoj kazališnoj sezoni izveo iznimno popularnu predstavu ‘Zvjerotica i lijep’, dok u ovoj godini svojoj publici priprema novo plesno edukativno iskustvo na kazališnim daskama. Premijera nove plesne predstave na kojoj ekipa naporno radi već dugo vremena najavljena je za 26. ožujka s početkom u 18 sati i još jedna izvedba isti dan u 20 sati. Svoje ulaznice za Veliku scenu nabavite svakako na vrijeme, mada nema sumnje da će interes biti velik i da će biti veći broj izvedbi!
-‘Poziv iz bajke’ je plesna predstava koja prikazuje društvo današnjice koje većinu svoga vremena provodi na društvenim mrežama. U predstavi likovi na bajkovit način ulaze u knjigu gdje se susreću s vodičem kroz bajke. Uz smijeh i novo prijateljstvo kreću u neobične avanture. Kako naučiti voljeti čitanje i knjige te slobodno vrijeme koristiti za druženje s prijateljima dođite u Kazalište Marina Držića i pogledajte sami! Možda baš tako odlučite pročitati neku novu knjigu – rekla nam je vlasnica DuPointa, trenerica Loreta Prce.
Osim što je jedna od četvero autora teksta, potpisuje i režiju i koreografiju. U glumačko-plesnoj postavi su: Lorenco Ferk, Lucija Mucić, Lucija Đapić, Naida Husejnović, Klara Jakobušić, Petra Lobrović, Lara Radić i Frane Radinković.

Foto: DuPoint

PLESNI STUDIO DUPOINT Uskoro premijera 'Poziv iz bajke'

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist