DuList IN

PLESNI STUDIO DUPOINT Uskoro premijera ‘Poziv iz bajke’

dupoint

Plesni studio DuPoint je u posljednjoj kazališnoj sezoni izveo iznimno popularnu predstavu ‘Zvjerotica i lijep’, dok u ovoj godini svojoj publici priprema novo plesno edukativno iskustvo na kazališnim daskama. Premijera nove plesne predstave na kojoj ekipa naporno radi već dugo vremena najavljena je za 26. ožujka s početkom u 18 sati i još jedna izvedba isti dan u 20 sati. Svoje ulaznice za Veliku scenu nabavite svakako na vrijeme, mada nema sumnje da će interes biti velik i da će biti veći broj izvedbi!
-‘Poziv iz bajke’ je plesna predstava koja prikazuje društvo današnjice koje većinu svoga vremena provodi na društvenim mrežama. U predstavi likovi na bajkovit način ulaze u knjigu gdje se susreću s vodičem kroz bajke. Uz smijeh i novo prijateljstvo kreću u neobične avanture. Kako naučiti voljeti čitanje i knjige te slobodno vrijeme koristiti za druženje s prijateljima dođite u Kazalište Marina Držića i pogledajte sami! Možda baš tako odlučite pročitati neku novu knjigu – rekla nam je vlasnica DuPointa, trenerica Loreta Prce.
Osim što je jedna od četvero autora teksta, potpisuje i režiju i koreografiju. U glumačko-plesnoj postavi su: Lorenco Ferk, Lucija Mucić, Lucija Đapić, Naida Husejnović, Klara Jakobušić, Petra Lobrović, Lara Radić i Frane Radinković.

Foto: DuPoint

dupoint1

Pročitajte još

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

Dulist

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

Dulist