DuList IN

ŽELJKO RAGUŽ Najponosniji sam na svoje cure. Meni je svaki dan – Dan žena!

zeljko raguz

S obzirom na to da dijelim stan sa šest žena, onda je meni doslovno svaki dan – Dan žena – reći će nam ponosno gradski vijećnik, predsjednik Uprave Luke Dubrovnik i DUSTRA-e Željko Raguž koji sa suprugom Inom ima pet divnih kćeri. Njihova je obitelj u kolovozu prošle godine postala bogatija za dvije slatke prinove – blizanke.

-Najponosniji sam na svoje cure, pogotovo na njihov, poseban dan. Pošto su, po tradiciji kćeri malo više uz tatu, meni je posebno veselo i milo oko srca što je i kod nas takav slučaj. Mamu vole najviše na svijetu, ali ipak, kad je mama malo stroža, onda vole tražiti nekakvu zaštitu kod tate. Ja se jadan uvijek raznježim pa im onda udovoljim u svemu – naveo je Raguž kroz smijeh koji je istaknuo kako je ‘postao majstor za ženske frizure’, ‘ženske teme’, za sve što ga u njegovoj svakodnevici okružuje.

-Svakako, mogu reći da sam zaista najsretniji čovjek na svijetu. Lijepo je dijeliti kućanstvo s tolikim brojem žena. Predstavljaju mi neizmjerno zadovoljstvo i sreću – rekao je.

Najavio je kako će ih upravo na Dan žena, koji se slavi svakog 8. ožujka, iznenaditi s malim znakom pažnje.

-Smatram kako društvo svaki dan treba biti dobro prema ženama, a ovaj dan može biti posebniji nego drugi. Mislim da su ipak, u odnosu na neko prijašnje vrijeme, žene dobile zasluženo svoje mjesto u društvu te da su, u većini slučajeva, postale ravnopravne s muškarcima. No, tu postoji još puno prostora kako bi situacija bila još bolja – istaknuo je.

Foto Privatna arhiva

Pročitajte još

MISS UNIVERSE HRVATSKE ZRINKA ĆORIĆ ‘Oduvijek sam sanjala o sudjelovanju na ovom izboru ljepote’

Nora Di Leo

Filip Sulić nastupa među svjetskim imenima elektroničke glazbe na parkiškom Cercle festivalu

Dulist

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist