Županija

OVE SRIJEDE Javno izlaganje Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje tankerskog priveza terminala za tekuće terete i ukapljeni naftni plin

OVE SRIJEDE Javno izlaganje Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje tankerskog priveza terminala za tekuće terete i ukapljeni naftni plin

Upravni odjel za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava da će Javno izlaganje o STUDIJI O UTJECAJU NA OKOLIŠ IZGRADNJE TANKERSKOG PRIVEZA TERMINALA ZA TEKUĆE TERETE I UKAPLJENI NAFTNI PLIN S PRIPADAJUĆIM UREĐAJEM ZA GRIJANJE PLINA U LUCI PLOČE biti održano u srijedu, 21. srpnja 2021. u 17:00 sati u Domu Kulture u Pločama, uz primjenu protuepidemijskih mjera propisanih odlukama nadležnog Stožera civilne zaštite te preporukama i nalozima drugih nadležnih tijela.

Na javnom izlaganju bit će prisutni predstavnici nositelja zahvata, Lučke uprave Ploče, izrađivača studije te Grada Ploča koji će neposredno davati odgovore i raspravljati o postavljenim pitanjima javnosti i zainteresirane javnosti.

Javni uvid u Studiju traje od 12. srpnja do 10. kolovoza 2021. godine, svakog radnog dana od 9:00 do 14:00 sati u prostorijama upravne zgrade Grada Ploča. Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tijekom javnog uvida, mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju mogu se upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida ili dostaviti poštom na adresu Upravnog odjela za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, Vukovarska 16, Dubrovnik.

Pročitajte još

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist