Županija

Ovako bi trebao izgledati novouređeni Kalos

Ishođene su pravomoćne građevinske dozvole za rekonstrukciju Specijalne bolnice Kalos.

-Dubrovačko-neretvanska županija i Specijalna bolnica Kalos ishodile su pravomoćne građevinske dozvole za projekte koji za cilj imaju rekonstrukciju, uređenje i nadogradnju ove iznimno važne zdravstvene ustanove u Veloj Luci – navode u priopćenju iz županije.

Investicija, koja će biti prijavljena na natječaj Ministarstva turizma i sporta, podrazumijeva rekonstrukciju i prenamjenu dijela postojeće zgrade Specijalne bolnice Kalos u lječilišni hotel, rekonstrukciju vanjskog bazena s tribinama, krajobrazno uređenje, izgradnju parkirališta, tematskih parkova, izgradnju novog bazena sa sunčalištem i ugostiteljskim objektom i drugih pomoćnih građevina.

Dubrovačko-neretvanska županija, sa Specijalnom bolnicom Kalos i Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA, pripremila je svu potrebnu dokumentaciju kako bi ovaj projekt bio spreman za prijavu na poziv Regionalne diversifikacije i specijalizacije hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti Republike Hrvatske.

-Cilj ove investicije je potaknuti dodatni razvoj zdravstvenog turizma na otoku Korčuli i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, diversificirati turističku ponudu samog otoka i dodatno razviti gospodarstvo – istaknuli su.

Pročitajte još

[VIDEO] Zadivljujući prizori Mosta Ston iz zraka!

Dulist

OBITELJ CARDONA Napustili su Floridu i ‘skrasili’ se na Brašini. A u Dubrovnik su se zaljubili na prvo ‘googlanje’!

Mia Njavro Banić

Dobitnici ‘Suncokreta ruralnog turizma’ kod župana Dobroslavića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija