Županija

ZAKLADA ‘OTAC IVAN FIOROVIĆ’ Dodijeljene četiri stipendije i prikupljene donacije za obitelj preminulog Damira Ilića

ZAKLADA 'OTAC IVAN FIOROVIĆ' Dodijeljene četiri stipendije i prikupljene donacije za obitelj preminulog Damira Ilića

Na sjednici Upravnog odbora Zaklade ‘Otac Ivan Fiorović’ održanoj u srijedu u Cavtatu, donesena je Odluka o dodjeli stipendija za akademsku godinu 2022./2023. godinu sukladno kojoj će Zaklada dodijeliti ukupno četiri stipendije.

Tajnik Zaklade Mario Curić istaknuo je ovom prilikom kako će Zaklada u ovoj akademskoj godini stipendirati dva studenta i dvije učenice srednjih škola iz Konavala koji pohađaju fakultete i srednju školu izvan Dubrovačko-neretvanske županije. Stipendije iznose 200 eura mjesečno, a uplaćuju se tijekom deset mjeseci.

Radi se o dvije učenice srednje škole veterinarski tehničar u Kaštel Štafiliću; Jeleni Scmuch i Miji Tošić te studentu softerskog inženjerstva u Glasgowu, Velika Britanija Luki Rokolju i studentu Agronomskog fakulteta u Zagrebu Luki Puliću.

Ova šesta po redu sjednica Upravnog odjela Zaklade je ujedno bila i prva pod novim upraviteljem, Ivom Radonićem, koji je ovom prilikom članove Upravnog odbora izvijestio i kako je tijekom akcije za pomoć obitelji nesretno stradalog Damira Ilića koju je prije više od mjesec dana pokrenula Zaklada, prikupljeno 17.741 eura i ta će sredstva uskoro biti uplaćena obitelji Ilić. Upravitelj Radonić se zahvalio svim fizičkim i pravnim osobama koji su se odazvali ovoj akciji i još jednom pokazali veliku solidarnost s onima kojima je potrebna pomoć.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist