Aktualno

OSVANULI PROMETNI ZNAKOVI Kamperima zabranjeno skretanje za Bosanku!

U blizini skretanja s magistrale na Bosanku, osvanula je nova signalizacija. Radi se o prometnim znakovima kojima se označava zabrana skretanja kamperima iz smjera Dubrovnika te Brgata prema Bosanci.

Upravo ovaj prijedlog istaknuo je Denis Pavela iz Udruge sigurnost u prometu u nedavnom članku za DuList. Tada je istaknuo da na prvoj dionici od raskrižja D-8 do nase­lja Bosanka nastaju problemi.

-Svjesni smo da prometni zastoji nastaju poradi kombi vozila za prijevoz gostiju na panoramu Srđ te kamper vozila stranih državljana koji se kreću navedenom dionicom. Dok se ne krene u cjelovito rješavanje i uređenje dvotračne ceste, potrebno je doslovno ograničiti kretanje navedenom dioni­com određenoj vrsti vozila – bez iznimke i to kombi vozilima te mini bus prijevozu za prijevoz gostiju i robe, kao i kamper vozilima na način da se postavi pro­metno-tehnička signalizacija, odnosno prometni znakovi izričitih naredbi iz smjera Dubrovnika na raskrižju državna cesta D-8 – Bosanka te iz smjera Brgata – naveo je u članku.

Pročitajte još

MALIŠANI IZ PALČICE O SVETOM NIKOLI ‘Sestra je zločesta pa bolje da njoj dođe Krampus’

Dulist

PRODAJA IDE, HRANA SE NE BACA U pulskoj pekarnici dva ‘kruha od jučer’ nude za 7 kuna

Dulist

Predsjednik Zoran Milanović stiže na obilježavanje Dana dubrovačkih branitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija