Grad

OGORČENI MOKOŠANI Kazne stižu na naplatu, a parking mjesta ni za lijeka

OGORČENI MOKOŠANI Kazne stižu na naplatu, a parking mjesta ni za lijeka

Nema dijela Dubrovnika čiji stanari nemaju problem s parkirnim mjestima, točnije s nedostatkom istih.

Ništa bolje nije ni u najvećem gradskom naselju Mokošica gdje je problem itekako prisutan. Veliki broj automobila, mali broj legalnih parkirnih mjesta pa su Mokošani primorani svoje limene ljubimce ostavljati kako se tko snađe, a pri tome često krše i zakon. Toga su svjesni, ali…

Kako sami kažu, drugog rješenja nemaju. Tako su ovih dana stanovnicima Mokošice počele stizati kazne za nepropisno parkiranje, a kako se može pročitati na društvenim mrežama izgleda kako se kažnjava parkiranje na autobusnim stanicama, mjestima za invalide i na pješačkim prijelazima.

-Platit ću kaznu, jer sam prekršila zakon, ali žalosno je što opet moram prekršiti zakon kad nemamo gdje parkirati!!! – komentar je jedne naše sugrađanke u Facebook grupi Radarska kontrola, koja je ogorčena na ovu situaciju.

-Svako kažnjavanje nije u redu dok se ne riješi problem! Ljudi ne parkiraju tako jer žele nego jer moraju! Preko 12 000 ljudi, a koliko označenih parking mjesta?! – smatra jedan naš sugrađanin, a na njega se nadovezao i drugi:

-Zahvala gradonačelniku i svim suradnicima, pogotovo iz Mokošice, koji ne da nisu napravili NIŠTA u pola mandata u Mokošici, pa tako ni parking, nego onda još šalje policiju da piše kazne…

Građani su ogorčeni, a treba dodati kako je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik, govoreći o problematici parkinga, naglasio kako upravo u Novoj Mokošici uskoro kreće gradnja parkinga sa 70 mjesta.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist