Grad

ODLUKA NA VIJEĆU Snježana Vlahinić privremena ravnateljica OŠ Montovjerna

Grad Dubrovnik u 2020. godini dobiva dva nova proračunska korisnika – Dječji vrtić Pčelicu te Osnovnu školu Montovjerna kojoj će na čelu, nakon što je potvrde gradski vijećnici, biti privremena ravnateljica Snježana Vlahinić.

Prethodno će vijećnici morati usvojiti odluku o podjeli Osnovne škole Lapad, iz koje će se dakle kao zasebna ustanova izdvojiti OŠ Montovjerna. Montovjerna je do sad djelaovala kao područna škola.

Inače, Snježana Vlahinić je profesorica hrvatskog jezika i književnosti, koja je od 1993. do 2010. godine, s trogodišnjim prekidom, radila u Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Dubrovniku. Nakon toga odlazi u Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, odnosno Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova gdje radi do danas kao voditeljica Odjela za brdsko-planinska područja.

Obje odluke na dnevnom su redu sjednice Gradskog vijeća koja se održava 10. prosinca.

Pročitajte još

‘Ljeto u Lazaretima’ počinje uz klapu Cambi

Dulist

Sanitat počinje sa zaprašivanjem, evo gdje i kad!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija